Dé lokale energielabel adviseurs in Lichtenvoorde

Check direct het energielabel van jouw woning

Vul je adresgegevens in en check direct het energielabel van jouw woning.

Onze samenwerkingen

Vertrouwd binnen de makelaardij

Energielabel aanvragen in Doetinchem, Ulft, Dinxperlo, Zeddam, ‘s-Heerenberg, Braamt

Het begrijpen van het energielabel van uw woning is een cruciale stap in de richting van een energiezuiniger en duurzamer leven. Energielabel aanvragen in Doetinchem tot Ulft, van Dinxperlo tot Zeddam, ‘s-Heerenberg, en Braamt – ongeacht waar u woont, het energielabel van uw huis speelt een cruciale rol in uw weg naar duurzaamheid.

 

Wat is een Energielabel?

Een energielabel is een beoordeling van de energie-efficiëntie van uw huis. Het verschaft waardevol inzicht in de isolatie, installaties, aardgasaansluiting en het energieverbruik van uw woning. Bovendien, als er gebieden zijn waar u kunt verbeteren, wordt dit ook op het label aangegeven.

Isolatie en Energie-efficiëntie

Hoe goed uw woning is geïsoleerd, beïnvloedt direct het energielabel. Goede isolatie betekent een lagere energierekening en een comfortabeler huis. Als de isolatie in uw huis verbeterd kan worden, is dit een gebied waar de meeste winst te behalen valt. Maar laten we niet vergeten, ook de onderdelen die al een +/- of + scoren, kunnen nog verbeteringen gebruiken.

Om de kwaliteit van de isolatie in uw woning te beoordelen, wordt tevens een doel gesteld voor het verbeteren van zowel de isolatie als de ventilatie, ook wel bekend als de ‘isolatie standaard’. Deze norm houdt rekening met de huidige mogelijkheden en eisen. Als uw woning aan deze norm voldoet, betekent dit dat de woning geschikt is voor verwarming zonder aardgas, zoals met een warmtepomp.

 

Installaties en Hernieuwbare Energie

Het type installaties dat u gebruikt voor verwarming, warm water, ventilatie en koeling, beïnvloedt ook uw energielabel. Installaties op aardgas kunnen beter vervangen worden door installaties op hernieuwbare energie, zoals een warmtepomp.

Een goed geïsoleerd huis betekent ook dat ventilatie cruciaal wordt. Goede ventilatie zorgt voor gezonde lucht in uw woning. Ventilatiesystemen met warmteterugwinning en vraagsturing gaan slim om met energie en zijn aan te bevelen.

Waarom The Label Brothers?

TheLabelBrothers werkt al meerdere jaren samen met grote makelaars waaronder Keizerskroon, Yourhome, Hoekstra & van Eck en CSV. Ook op lokaal gebied zoals in Lichtenvoorde werken wij met het gros van de gerenommeerde makelaars.

  • Gecertificeerd & partner van BuildingLabel

  • Gekwalificeerd en professioneel team

  • 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 21:00

  • 7 dagen per week beschikbaar voor inspectie

  • Spoedaanvraag mogelijk

  • Ontvang binnen 5 dagen uw energielabel

Het proces

Zo werkt het!

Stap 1

Zo werkt het!

Stap 2

Stuur ons de benodigde documentatie toe.

Stap 3

Wij komen langs voor een energiemeting van uw woning.

Stap 4

Ontvang binnen 5 dagen uw energielabel.

Check direct het energielabel van jouw woning!

Wat kost het?

Onze tarieven

Appartement / Tussenwoning tot 100 m2 € 235 ex btw
Appartement / Tussenwoning 100 tot 150m2 € 265 ex btw
Appartement / Tussenwoning vanaf 150 m2 € 295 ex btw
Hoekwoning – 2/1 Kapwoning tot 200 m2 € 295 ex btw
Vrijstaande woning tot 200 m2 € 325 ex btw
Vrijstaande woning vanaf 200 m2 € 345 ex btw
Maatwerkadvies woning tot 100m2 € 245 ex btw
Maatwerkadvies woning vanaf 100 m2 € 295 ex btw
Energielabel verbeteradvies € 135 ex btw

Deze mensen gingen u voor

Wilt u ook binnen no time voorzien zijn van een energielabel voor uw woning?

“De mensen van The Label Brothers zijn prettige en professionele adviseurs. Ik kon snel bij ze terecht nu een energielabel verplicht is. Ze hebben nog tips gegeven om je huis energiezuiniger te maken. Kortom, ik kan ze zeker aanraden.”

Sander Smit

Content Marketeer bij HG

“Afspraak gemaakt voor in de avond, voor mij helemaal top. Sociale jongeman, was snel klaar.”

Sonja van Beek

Belastingadviseur

“Snel en professioneel. Het label binnen de afgesproken tijd binnengekregen.”

Morris Compier

Risk Management Rabobank

“Voor de verkoop van de woning was een energielabel vereist. Jongeman is op de zaterdagmiddag het huis komen opmeten, binnen 4 dagen had ik het benodigde label.”

Merijn Eskes

Productmanager bij Breathomix

“’s Avonds gebeld en twee dagen later meting van mijn appartement laten doen. Meting ging snel en label was binnen de afgesproken tijd geleverd”

Jeroen Tolsma

Owner bij DfD Online Marketing & Webdevelopment

Het Verbeteren van uw Energie-efficiëntie

Door het verduurzamen van uw huis en het verbeteren van uw energielabel kunt u uw energierekening verlagen. Dit kan worden bereikt door het veranderen van uw gedrag, zoals het uitschakelen van apparaten wanneer u ze niet gebruikt of het vervangen van oude apparaten door energiezuinige opvolgers.

Daarnaast biedt het energielabel gedetailleerde uitleg per bouwdeel en installatie in uw woning. U krijgt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de essentiële onderdelen die bijdragen aan de energiezuinigheid van uw huis, de prestaties van uw woning op deze gebieden en welke verbeteringen nog mogelijk zijn.

In onze missie om onze huizen energiezuiniger te maken, is het energielabel een krachtige gids. Het helpt ons niet alleen te begrijpen waar we staan op het gebied van energie-efficiëntie, maar het helpt ons ook te begrijpen hoe we kunnen verbeteren. Of u nu in Doetinchem, Ulft, Dinxperlo, Zeddam, ‘s-Heerenberg of Braamt woont, een beter begrip van uw energielabel kan u helpen de weg naar duurzaamheid te bewandelen en bij te dragen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Vraag vandaag nog uw energielabel aan in Zeddam, Doetinchem, Ulft, Dinxperlo, Braamt of ‘s-Heerenberg